Seeky

20 let System4u – Amálka, obchodní asistentka

Datum vydání

1. 8. 2024

Zajímá vás popisované téma?

kontaktujte nás
20 let System4u – Amálka, obchodní asistentka

Z práce na zkoušku se stalo intenzivních 5 let

Do System4u jsem nastoupila na pozici office koordinátorky v době, kdy zrovna probíhaly oslavy 15 let působení firmy. Takže letos v září to bude už 5 let. Když jsem sem nastupovala, měla jsem přání dělat práci, kde budou fajn lidi, kam budu chodit ráda. A to se mi podařilo. Na System4u se mi líbí rodinná, přátelská až punková atmosféra, je tu skvělé zázemí.

Po půl roce práce na této pozici mi postupně přibývala agenda obchodní asistentky, které se poslední 4 roky věnuju naplno. Obnáší to podporu obchodníků při celkovém obchodním procesu – od vytváření nabídek, přes komunikaci s našimi techniky, dodavateli, zákazníky až po fakturaci. Tahle práce mi vyhovuje, určitě není stereotypní. Navíc když se povede například výběrové řízení pro záchranky nebo školy, dává mi to celé smyl a dál mě to motivuje. Velkou výhodou je i možnost home officů a práce odkudkoliv. Toho využívám například, když jedu za rodinou, která žije 200 km od Brna.

Zážitků jsem nasbírala hromadu

Kromě intenzivní práce jsou také intenzivní firemní akce. Zážitků mám strašně moc, ale zmínila bych třeba vánoční večírky, které se díky covidu proměnily na adventní procházky přírodou a které končí v lesních barech s veselou náladou a čelovkama na hlavě. Taky jsem zažila pár teambuldingů na kolech. Hodně silný zážitek byla návštěva jeskyně Byčí skála, kde jsme se brodili a jednu chvíli i plazili studenou vodou.

A co mě v osobním životě baví nejvíc?

Ráda tančím Lindy-Hop (swing), otužuju (nořím) se v řece nebo v lomu, v létě kolo, v zimě běžky, obecně kultura (divadlo, koncerty), pivo a deskovky s kamarády, cestování. Nejraději mám treky na horách. Nejzajímavější místo, které jsem v posledních letech navštívila, byla Madeira a hlavně výstup na Pico Ruivo, nejvyšší horu Madeiry. 

Obchodní asistentka, Amálie Urbišová. 

20 let Amálie Urbišová20 let Amálie Urbišová
20 let Amálie Urbišová

20 let Amálie Urbišová

Další články

Digitálními technologiemi žijeme. A proto o nich i píšeme.

Nejnovější články
Další články
1/10

Nebo se nám ozvěte napřímo

Martina Plisková

Martina Plisková

office koordinátorka

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulář, ozveme se vám do několika dnů s návrhem nezávazné konzultace.

Kontakt - Martina Pliskova