Seeky

Zvyšte úroveň své kybernetické ochrany s novým řešením SecuRadar!

Datum vydání

16. 10. 2024

Zajímá vás popisované téma?

kontaktujte nás
Zvyšte úroveň své kybernetické ochrany s novým řešením SecuRadar!

S rostoucí digitalizací roste i počet kybernetických hrozeb, kterým musí firmy denně čelit. Všimli jsme si, že mnoho organizací se potýká s problémy při zajišťování své kybernetické bezpečnosti, zejména v souvislosti s novými zákony a regulacemi, jako jsou NIS2 a DORA. To nás inspirovalo k vytvoření nového produktu – SecuRadar.

SecuRadar jsme vyvinuli na základě zpětné vazby našich zákazníků, kteří hledali cenově dostupné řešení, které by bylo snadno a rychle nasaditelné, ale zároveň poskytovalo špičkovou ochranu. Je navržen tak, aby pomohl firmám všech velikostí, včetně těch, které teprve začínají budovat svou kybernetickou ochranu, získat přístup k těm nejlepším technologiím a odborným znalostem.

Co SecuRadar nabízí?

  1. Přizpůsobení na míru
    • Naše řešení je flexibilní a přizpůsobí se specifickým potřebám každé organizace. Ať už jste malý podnik nebo velká firma, SecuRadar nabízí různé varianty, které mohou růst spolu s vaší organizací. Získáte nejen okamžitou ochranu, ale i řešení, které se dokáže rozvíjet společně s vašimi budoucími potřebami.
  2. Komplexní ochrana
    • Zajišťujeme ochranu proti široké škále kybernetických hrozeb, včetně malware, phishingu a ransomwaru. Naše řešení chrání nejen vaši firmu, ale i data, která sdílíte se svými dodavateli a partnery. Se SecuRadar budou citlivé informace chráněny neustále.
  3. Transparentnost a přehled
    • Se SecuRadar budete mít neustálý přehled o stavu vaší IT infrastruktury. Náš systém vám v reálném čase poskytne informace o případných hrozbách, což vám umožní rychle reagovat a zajistit maximální bezpečnost vaší firmy. Transparentní přístup k vašim bezpečnostním procesům je jedním z našich hlavních cílů.
  4. Cenová dostupnost a rychlé nasazení
    • Jednou z klíčových vlastností SecuRadar je jeho cenová dostupnost. Kromě toho je navržen pro rychlé nasazení, což znamená, že ho můžete začít využívat prakticky okamžitě, bez nutnosti dlouhých implementačních procesů. Se SecuRadar získáte plnou funkčnost v krátkém čase, což vám umožní rychle reagovat na měnící se kybernetické hrozby.
  5. Odborná podpora

    • Náš tým expertů vám poskytne plnou podporu a poradenství. Ať už potřebujete pomoci s implementací nebo reakcí na konkrétní kybernetické hrozby, jsme tu pro vás 24/7. Kvalifikovaní odborníci v oblasti kybernetické bezpečnosti jsou připraveni vám pomoci čelit jakékoli výzvě.

Bezplatný bezpečnostní assessment 

Pro naše zákazníky nabízíme možnost bezplatného bezpečnostního assessmentu, který vám poskytne podrobný přehled o stavu vaší IT infrastruktury. Tento assessment není jen součástí našeho řešení, ale také odrazem našeho zákaznického přístupu. Chceme vám pomoci identifikovat slabá místa a doporučit konkrétní opatření ke zlepšení bezpečnosti. Získáte podrobný report s jasnými kroky, které povedou k posílení vaší kybernetické ochrany.

Ochraňte svou firmu se SecuRadar – buďte připraveni na každou hrozbu

Řešení je snadno a rychle nasaditelné i cenově dostupné, vhodné pro každou firmu. Navštivte naši produktovou stránku a zjistěte více jak může SecuRadar chránit vaši firmu již dnes!

Další články

Digitálními technologiemi žijeme. A proto o nich i píšeme.

Nejnovější články
Další články
1/10

Nebo se nám ozvěte napřímo

Martina Plisková

Martina Plisková

office koordinátorka

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulář, ozveme se vám do několika dnů s návrhem nezávazné konzultace.

Kontakt - Martina Pliskova